22500 son fiyat
Fiyat 2425022500 TRY
Bu kullanıcının diğer ilanları
27 Aralık 2022, 3:13
Condition
NewPrivat person / Business
Privat personModel yükselteceğimden satılıktır. Araç Balıkesir den bir işadamından amcam aldı 3 sene bindi sonra ben aldım 1 senedir bende. Araç 1991de trafiğe çıkmış. Benzinde kullanılmış. Son 4senedir Atiker LPG'li. Simit tank 40 lt. Bakımları yapılmış muayene 2021. Sunroof sorunsuz çalışıyor. Kaliteli JVC radyosu var. Hor kullanılmamış 25 sene önde şoför arkada patron gidip gelmiş. Sol ön kapı ve çamurluk sürtmedensol arka kapı başka araç tarafından vurulma sebebiyle orijinal çıkma kapıyla değiştirildi. Motor kaputu un üzerine balkondan düşen taş parçası sebebiyle lokal boya yapılmış.
Güvenlik paketi: Alarm, Merkezi Kilit, 2 adet Kumandalı anahtar, Kapılar açık kalınca dörtlüleri yakar, Farlar açık unutulursa sesli uyarır, Araç kilitlendiğinde ya da açıldığında uyarır, Kilit açıldıktan sonra araca binilmezse kendini kilitler.
Aldıktan sonra yaptırdıklarım. Eskiyen Gergi kolu-V kayışı değişti. Silecek motoru eskimişti değişti. Motor yağı-Castrol 15-40, yağ filtresi, benzin filtresi, hava filtresi değişti.(13.05.2019) Altına zift atıldı. Benzin tutucu eskimişti değişti. Fren hortumları değişti hidrolik eklendi. Akis körükler değişti. Özgü Mercedes Bursa Servisinde yapıldı işlemler. Ön kol dayama, arka park sensörü takıldı sileceği yenilendi. Photon H4 5000k Led ampul taktım. Torpido bu modellerde çatlak olur aracımızda torpidoda en ufak çatlak yoktur. Koltuklar çok iyi durumda. Sigara içilmemiş koltuklarda tavanda yanık yırtıkyok. Fabrikasyon yıldızları üzerindedir. Akü yeni. Sanruf bakımı yapıldı. Üzerindeki lastikler 1 yıllık. 2 adet kışlık lastik ve stepne verilecektir. Rutin bakımları dışında masraf çıkarmayacak bir araç. Herşey açık net. Pazarlık yok denecek kadar azdır.
Alana hayırlı olsun.
Haftasonu Nilüfer oto pazarında olacaktır
177426
31
Yorumlar
Yorumlar: 5
Daha fazla sonuç
Gizle
Yorumunuzu buraya yazın